VI BAGER GAMMELDAGS

De fleste kan lide at bage og betragter det som et lystbetonet arbejde. Førhen var bagning en vigtig del af husholdningsøkonomien,hvorimod det i vore dage mere har karakter af hygge og forkælelse af familie og venner. Bagværk som hobby omfatter alle former for brød som madbrød,wienerbrød,skærekager,tærter,konditorkager,lagkager,småkager og alt,der ikke er nævnt. Her tager vi os udelukkende af gammeldags bagværk efter gamle opskrifter og gør vort bedste for at bevare dem for vore efterkommere.

søndag

KÆRNEMÆLKSKAGE

›
Rigtig gammeldags kærnemælkskage med rosiner, sukat og hakket citronskal er god til en kop venindekaffe eller til at glæde familien med. K...

BRUNSVIGERE I LAGKAGEFORME

›
Vidunderlige gammeldags, snaskede brunsvigere i Kirsten Hüttemeyer udgave. Det er en gærdej, der absolut er bedst samme dag, den er bagt. ...
lørdag

MOSTERS ÆGGEHVIDEKAGE

›
Efter at have lagt højsommeren bag os, er det tid til at gå i køkkenet og frembringe noget godt til kaffen. Skærekage går altid an og her er...
mandag

VANDBAKKELSER MED CREME OG ROMGLASUR

›
En lækkerbisken til en kop kaffe er nylavede vandbakkelser med creme og romglasur. Cremen kan sagtens udgøres af en nem kagecreme fra pulve...
lørdag

KIRSEBÆRPIE

›
De mange røde og dejlige kirsebær, der i øjeblikket gør os så glade er rigtig fine i en smuk og lækker sommerpie, der serveres med flødeskum...
torsdag

SCONES MED SVINEFEDT

›
Ret meget nemmere end disse dejlige scones bliver det ikke, når der skal præsteres lidt hjemmebagt til kaffen. Som fedtstof er anvendt svin...

MORITZKAGE

›
Moritzkage, skøn sommerkage med æble eller rabarber, serveret med lunken med kold flødeskum til. Opskrift : Ingeborg Suhr, Suhrs Husholdni...
›
Start
Vis internetversion

Om mig

Mit billede
redaktør
Kvinde årgang 1947
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.