tirsdag

MARCIPANFRUGTKAGE

Marcipanfrugtkage kan nok få tænderne til at løbe i vand, så hvad er vel bedre en

end at gå i gang med kreationen. Din familie vil elske dig for den.

Opskrift : Ingeborg Suhr

MARCIPANFRUGTKAGE

dej

150 g marcipan
3 æggeblommer
3 æggehvider

1 portion frugtkompot

Læg den kogte frugt i et ovnfast fad.
Riv marcipanen groft på et råkostjern. Rør den med æggeblommerne. Pisk hviderne stive. Vend dem i marcipanblandingen. Hæld dejen overfrugten i fadet.

Sæt fadet på en rist midt i en 250 grader varm ovn og bag til dejen bliver lysebrun, 5-10 minutter.

Servér den dejlige kage med kold flødeskum til.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.