Rugbrødslagkage findes i flere varianter, hvor kakao kan erstattes med kanel og hindbærsyltetøj kan erstattes med kagecreme. Kagen er pyntet med flødeskum og revet chokolade.
RUGBRØDSLAGKAGE MED HINDBÆRSYLTETØJ
1/4 kg sukker
3 tsk bagepulver.
4 æggeblommer
100 g nødder
125 g revet rugbrød
4 stiftpiskede æggehvider
1 spsk mel
hindbærsyltetøj
flødeskum
revet chokolade
Rør sukker og æggeblommer, tilsæt rugbrødsrasp (revet rugbrød), mel, kakao og bagepulver. De piskede æggehvider vendes i sammen med nødderne. Dejen fyldes i 3 velsmurte forme og bages i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.
Bundene lægges sammen med hindbærsyltetøj og pyntes med flødeskum og chokolade.
Spise med Mormor
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.