tirsdag

MORMORS KAFFEBRØD

Masser af søde og fede sager, præger os i denne før juletid. Så er det rart med noget lidt mindre sødt og fedt ind imellem, som f.eks. nu disse mormors kaffebrød, der også er nemme at bage.

Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1973



MORMORS KAFFEBRØD

dej

150 g smør
200 g sukker
3 æg
1 tsk. anis
100 g malede mandler
1/2 tsk. salt
3 strøgne tsk. bagepulver
325-350 g mel

Smør og sukker røres til salve. Heri æggene, anis og de malede mandler og til sidst mel, salt og bagepulver. Dejen røres sammen. Æltes på bordet og formes til en tyk rulle, der klappes lidt flad (ca. 10-12 cm bred).

Bager i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Skæres lunken ud i 2 cm brede skiver, der tørrer i ovnen ved 175 grader i ca. 10 minutter.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.