søndag

ENGELSK TEKAGE MED APPELSIN

Engelsk tekage med syltet, hakket appelsinskal og revet citronskal, er Hüttemeiers bud på en god skærekage til en kop kaffe eller te.

Opskrift : Kirsten Hüttemeier



ENGELSK TEKAGE MED APPELSIN

dej

125 g smør eller margarine
125 g sigtet florsukker
2 æg
revet skal af 1/2 citron
3 spsk. syltet, hakket appelsinskal
90 g kartoffelmel
90 g hvedemel
1 strøget tsk. bagepulver

Fedtstoffet røres blødt med sukkeret, de hele æg røres i, et ad gangen, derefter citronskal og den hakkede, syltede appelsinskal. Til sidst røres melet med det sigtede bagepulver i dejen, der hurtigt røres sammen.
Fyldes i en velsmurt, raspstrøet form.

Bages i ovnen ved svag varme, 150 grader i 45 minutter.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.