mandag

MANDELKAGE MED CHOKOLADEGLASUR

Dejlig kage med appelsin og mandler, overtrukket med chokoladeglasur, er en hurtig bagt kage, når kaffegæster melder deres ankomst.

Opskrift : Else Algreen 1964



MANDELKAGE MED CHOKOLADEGLASUR

dej

3 æg
1 dl sukker
2 dl mandler
3 spsk. kartoffelmel
1 appelsin

pynt

100 g chokolade
10 mandler

Rør æggeblommer og sukker godt. Tilsæt de skoldede, smuttede, mandler, mel samt skal og saft fra 1 appelsin.
Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i blandingen.

Hæld dejen i en godt smurt og drysset med rasp aflang form.

Kagen bages i ovnen ved 225 grader i ca. 35 minutter.

Chokoladen skæres i tynde flager og smeltes i vandbad. Bred den over den afsvalede kage og strø mandler, skåret i tynde flager på.

Spise med Mad

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.