onsdag

COURGETTEKAGE

Courgettekage, en ualmindelig dejlig og fugtig bradepandekage, der er god at have, når nogen dukker op til en kop kaffe.

Squash eller courgetter, hvad man nu foretrækker, kan snart fås året rundt i butikkerne.

Opskrift : Brugsen 1881


COURGETTEKAGE

dej

3 æg
300 g sukker
350 g courgetter
350 g mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. kanel
2 tsk. ingefær
50-100 g hakkede hasselnøddekerner
200 g smeltet margarine

Æg og sukker piskes godt. Courgetterne rives groft. Melet blandes med bagepulver, vanilje, kanel og ingefær. Mel og courgetter røres i æggene. Nødder og margarine røres i.

Dejen hældes i en lille smurt bradepande.

Bages i ovnen ved 200 grader 50-55 minutter.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.