mandag

INGEFÆRKAGE MED CITRON

Ingefærkage med citron er et most for de, der holder af smagen af ingefær. En dejlig skærekage, drysset med mandler og chokolade til en kop kaffe.

Opskrift : Brugsen 1981


INGEFÆRKAGE MED CITRON

200 g margarine
150 g sukker
4 æg
reven skal af 1 citron
3 spsk. citronsaft
2-3 spsk. fintreven, frisk ingefær
250 g mel
1 tsk. bagepulver

25 g smuttede mandler
15 g grofthakket chokolade

Margarine og sukker røres blødt. Æggene røres i ét ad gangen. Citronskal, saft, ingefær, mel og bagepulver vendes i. Bland mel og bagepulver først.
Dejen hældes i en smurt form ca.1 1/2 liter.

Mandler og chokolade drysses over.

Bages i ovnen ved 175 grader ca. 1 time.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.