søndag

FIN SANDKAGE

Dejlige kager til eftermiddagskaffen er fine skærekager, bagt efter gammel opskrift, og med forskelligt fyld i som Chokolade, cocktailbær, brandy, mandler og nødder.

Til denne fine sandkage udgør fyldet chokolade, cocktailbær og brandy. Der er anvendt bagepulver i kagen.

Opskrift : Gunna Agersted 1953


FIN SANDKAGE

dej

250 g smør / margarine
200 g melis
4 æg
250 g hvedemel
50 g mørk chokolade
50 g cocktailbær
1 spsk. brandy
1/2 tsk. bagepulver

Rør godt blødgjort fedtstof med sukkeret til en hvid salve. tilsæt æggene et ad gangen og rør godt mellem hvert. Kom fyldet i og sigt mel og bagepulver i. Rør dejen godt.

Hæld dejen i en smurt sandkageform og bag den i ovnen ved 170 grader i ca. 70 minutter.

Spise med mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.