fredag

OSTE-SNACKS

Til påskens frokostbord laver vi selv de lækreste, små oste-snacks og de er ganske nemme og hurtige at lave af denne mørdej.

Opskrift : Lilian Kaufmann 1972


OSTE-SNACKS

dej

100 g mel
2 spsk. reven ost
1/2 knsp. salt
1 æggeblomme
50 g smør eller margarine
1/2 tsk. sellerisalt

Sigt de tørre dele sammen og bland dem med osten. Hak fedtstoffet i, tilsæt æggeblommen og arbejd dejen hurtigt sammen.
Rul dejen ud til ca. 1/2 cm tyk plade og udstik små cirkler med et lille glas eller en kageudstikker. Prik dem.

Bages i ovnen ved jævn varme, 175 grader i 4-5 minutter.

Køl kagerne af på bageristen.

Spise med mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.