fredag

KOKOSRAND

Kokosrand, overtrukket med smeltet chokolade er en stor delikatesse til en kop kaffe.

Det er en hurtig kage at bage. Ingredienserne røres blot sammen i en gryde. Den kan med fordel laves først på dagen og senere glaseres med smeltet chokolade, medens kaffe er undervejs.

Opskrift : Den Blå Bagebog, der udkom første gang i 1932


KOKOSRAND

dej

8 æggehvider
300 g sukker
1 tsk. mandelessens
300 g kokosmel

smeltet chokolade

Alt blandes sammen i en tykbundet gryde og varmes langsomt op under omrøring til massen er sej og sammenhængende.
Dejen fyldes i en meget velsmurt raspstrøet randform (1 1/2 liter) og stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader og bages i ca. 30 minutter. Randen afkøles i formen.

Formen lunes, kagen vendes ud og glaseres med smeltet chokolade.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.