tirsdag

GEORGETTE KAGE

En rigtig god bradepandekage er saftig og velsmagende. Saftigheden opnås ofte ved at tilsætte dejen revne grønsager, som her courgetter. Der egentlig ikke giver kagen smag, men holder den dejlig fugtig.
Kagen, der har en vidunderlig smag af kanel og ingefær, er tilsat hakkede hasselnøddekerner.

Opskrift : Hanne Flensborg Thomsen



COURGETTE KAGE

dej

3 æg
300 g sukker
350 g revne courgetter
350 g mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. kanel
2 tsk. ingefær
50-100 g hakkede hasselnøddekerner
200 g smeltet margarine

Æg og sukker piskes godt. De revne courgetter tilsættes. Melet blandes med bagepulver, vanilje, kanel og ingefær. Mel og courgetter røres i æggene, margarine og nødder røres i.

Dejen hældes i en lille smurt bradepande.

Bages i ovnen ved 200 grader i 50-55 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.