mandag

ÆGGESCONES

Scones har den egenskab, ikke at skulle hæve, da de er bagt med bagepulver. Det er derfor hurtigt, at sætte friske boller, smurt med smør på bordet.

Disse dejlige scones er bagt med æg.

Opskrift : Ukendt svensk husmoder



ÆGGESCONES

dej

250 g mel
3 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
1/2 spsk. sukker
50-75 g smør eller margarine
1-1 1/4 dl mælk eller fløde

Bland mel, bagepulver, salt og sukker i et fad. Heri smuldres smørret med fingerspidserne, til det er fint fordelt. Pisk æg og mælk sammen og rør det i melet. Ælt dejen, og læg den på et melet bagebord.
Rul den ud og og skær den ud med en kniv eller kagesporen i rektangulære stykker, der lægges på pladen.

Brødene bages i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter.

Server scones lunkne med smør og marmelade til en kop kaffe eller te.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.