tirsdag

LINNÉAS GODE KAGE

En dejlig skærekage er denne Linnéas gode kage, der er en rørekage med mandler.

Bitre mandler kan undlades. I stedet kan mandelsmagen forhøjes med en anelse mandelessens

Kagen kan holde sig frisk længe.

Opskrift : Ukendt svensk husmoder



LINNÉAS GODE KAGE

dej

2 æg
200 g sukker
150 g rasp
1 spsk. mel
40 g mandler
7 bitre mandler
3/4 dl tynd fløde
3/4dl smeltet margarine
1 tsk. bagepulver

Æg og sukker røres godt, så tilsættes de malede, uskoldede mandler, derefter den smeltede margarine, samt fløden og til sidst rasp og mel, som er blandet med bagepulver.

Dejen fyldes i en smurt, raspet aflang bageform.

Bages i ovnen ved ca. 175 grader tilden er bagt. Prøv med en træpind.

Noget om Mad

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.