tirsdag

O.K. KAGERNE

Bagværk kan være tidskrævende, men er det hele værd. Hjemmebagte småkager til kagekassen behøver imidlertid ikke være særlig besværligt, som nu disse O.K. kagerne, lanceret af Kirsten Hüttemeier først i 50'erne.

Små aflange chokoladekager med tesukker og smuttede mandler eller kokosmel.

Der bliver ca. 50-60 stk.


O.K. KAGERNE

dej

200 g smør eller margarine
180 g sukker
3 spsk. kakao
1 æg
300 g mel

pynt

groft tesukker
snittede mandler eller kokosmel

Smørret røres blødt med sukkeret, kakaoen tilsættes, derefter ægget og til sidst sigtes melet i.

Dejen sprøjtes ud på en smurt plade til små, aflange kager, der drysses med det grove tesukker, lidt snittede mandler eller kokosmel.

Bages i ovnen ved jævn, god varme (200 grader) i 6-7 minutter.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.