lørdag

ÆBLEROULADE

Her en dejlig roulade, lanceret i sin tid af Mesterkokken Richardt Oest-Larsen.

Rouladen er rullet med æbler og rosiner, til slut smøres den bagte roulade med smør og drysses med puddersukker, medens rouladen endnu er varm.

Opskrift : Richardt Oest-Larsen


ÆBLEROULADE

dej

250 g mel
40 g smør
1 æg
1/2 dl vand
en anelse salt

fyld

1 kg fintsnittede æbler
100 g sukker
60 g rosiner

Dejen æltes sammen og ud. Rulles på et klæde, ganske tyndt. Dejen smøres med margarine og drysses med rasp. Ovenpå lægges fylden. Æbler, rosiner og sukker. Rulles som en roulade. Begge ender bukkes ind, så fylden ikke løber ud.

Bages i ca. 45 minutter, smøres med smør og drysses med puddersukker, medens den endnu er varm.

Spise med mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.