lørdag

THEHORN

RSmå lækre hjemmebagte thehorn, drysset med sukker og hakkede mandler, er dejlige til eftermiddagsteen.

Opskrift : Richardt Oest-Larsen 1943


THEHORN

dej

250 g mal
175 g margarine
1/2 tsk. salt
15 g gær
1 spsk. sukker
1 1/4 dl mælk

Mel og margarine smuldres sammen, gæren røres ud i sukker og tilsættes sammen med lidt mel og mælken. Dette æltes sammen og slås til det er blankt og stilles til hævning i 45 minutter.
Når det er hævet, rulles det ud i 8 dele ( rulles fra den brede ende til den smalle ) og stilles til efterhævning i 10 minutter.
Smøres med æg og drysses med hakkede mandler og sukker.

Bages i varm ovn, der er opvarmet i 8 minutter. Bages ved middelvarme i ca. 15 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.