søndag

FRITELLI BONCERELLI

Hvis friture er sagen, er disse fritelli boncerelli, drysset med sukker måske sagen. Dejen er tilsat reven citronskal, der giver de små friturekogte boller en rigtig god smag.

Opskrift : Axel Oest-Larsen 1943


FRITELLI BONCERELLI

dej

250 g mel
3 æggeblommer
den revne skal af en citron
en anelse salt
1 spsk. melis
1 spsk. olie
så meget vand, at det bliver en jævn dej som bolledej

Dejen hviler 1/2 times tid.

Tag en lille kasserolle med olie. Lad den blive meget varm. Sæt med en teske små boller på den varme olie og lad dem koge gyldne heri.

Tag bollerne op med hulskeen og læg dem på et styke groft papir, så olien kan løbe af.

Server de dejlige fritelli boncerelli drysset med sukker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.