lørdag

DELIKATE KAFFEGIFLER

Delikate kaffegifler med fyld af frugtmos eller syltetøj er både hurtige og nemme. Der er anvendt bagepulver i dejen, som derfor ikke skal hæves.

Der bliver 12-15 stk. af portionen.

Opskrift : Ukendt svensk husmoder 1950

DELIKATE KAFFEGIFLER

dej

100 g smør eller margarine
1 æg
40 g sukker
4 spsk. fløde
2 tsk. bagepulver
175 g mel

Smør og sukker røres blødt, tilsættes æg, fløde og melet iblandet bagepulveret. Dejen æltes hurtigt sammen, deles i 4 dele, som udrulles og skæres i trekanter. På hver trekant lægges lidt appelsinmarmelade, æblemos eller syltetøj.
Trekanterne trilles sammen og lægges på smurt plade. Pensles med æg, bestrøes med sukker og hakkede mandler.

Bages straks ved god varme.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.