fredag

MEXIKANSK KAGE

Traditionel chokoladekage fra Mexico, bestående af to chokoladebunde, lagt sammen med en chokoladesmørcreme og udenpå pyntet med abrikosmarmelade.

Kagen bages i springform, afkøles og skæres igennem til 2 bunde.

Kilde : Francoise
 

MEXIKANSK KAGE

dej

135 g strøsukker
90 g mel
80 g smør
35 g kakao
4 hele æg
1 æggeblomme

chokolade-smørcreme

125 g blødt smør
sukker i passende mængde
chokolade, 50 g chokolade, opløst i lidt vand

Det bløde smør røres godt med sukker efter smag og tilsættes chokoladen, opløst i en smule vand.

Til dejen røres æggeblommer og sukker godt. Så tilsættes kakaoen, melet og de stiftpiskede æggehvider og til sidst det smeltede smør. Dejen røres sammen og fyldes i en smurt form.

Bages ved 200 - 225 grader i ca. 40 minutter.

Køles af og skæres igennem, når den er kold.

Læg bundene sammen med  chokoladesmørcreme og overtræk kagen med abrikosmarmelade.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.