tirsdag

TUTTAS MAZARINER

For år tilbage var mazarinkage vældig set som tilbehør til en kop kaffe. Nu ses mazarinkagen ikke så meget mere, da mange andre typer har taget over.

For de, der elsker en gammeldags mazarinkage, er Tuttas mazariner både nemme og dejlige. Mazarinkage bages ofte med moset kartoffel i dejen, - denne er uden kartoffel.

Der bliver ca. 15 stk. af portionen

Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1952



TUTTAS MAZARINER

dej

100 g smør eller margarine
100 g sukker
1 æg
100 g god rasp (ca. 2 dl)
3 revne, bitre mandler

Pynt

Snittede søde mandler

Rør smørret blødt med sukkeret til en hvid salve. Kom ægget, rasp og de revne mandler i og rør dejen sammen.

Kom dejen i små, smurte linseforme, der er drysset med rasp. Ovenpå hver kage kommes lidt snittede søde mandler.

Bages i ovnen ved jævn, god varme (200 grader) i 8-10 minutter.

Køles af og tages ud af formene.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.