torsdag

FRU CONSTANTINS HORN

Fru Constantins horn, bagt med bagepulver og derfor ikke skal forhæves, er rimelig hurtige at lave.

De bliver rigtig gode, penslet med smeltet smør eller margarine.

Opskrift : Fru Constantin 1852-1935

Foto Historisk Atlas

FRU CONSTANTINS HORN

dej

1/4 kg mel
60 g margarine
1 god dl kold mælk
1/2 bagepulver
en dessertskefuld sukker 

Smuldr fedtstoffet i melet, der er tilsat bagepulveret, kom sukkeret i og til sidst den kolde mælk. Saml dejen og ælt den godt. 
Med en melet flaske trilles dejen ud, temmelig tyndt. Skæres i trekanter, der rulles op fra den brede ende. Bøjes lidt rundt.
Bradepanden smøres og strøs let med mel. Hornene pensles med mælk eller smeltet smør eller margarine.

Bages straks i ovnen ved i 1/4 a 1 time.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.