torsdag

KUVERTHORN

Små lækre hjemmebagte brød til suppen eller forretten, der serveres brød til, er disse kuverthorn, lanceret af Richardt Oest-Larsen 1943, eller vi kan kalde dem suppehorn.

Dejen er en almindelig gærdej, der sættes til hævning.

Der bliver ca. 24 stk. af portionen.

Opskrift : Richardt Oest-Larsen 1943


KUVERTHORN

dej

250 g flormel (hvedemel)
125 g margarine
20 g gær
25 g sukker
1/2 tsk. salt
1 1/4 dl mælk

Mel og margarine smuldres med saltet og sukkeret, hvorefter det tilsættes den udrørte gær og den lunkne mælk. Dejen slås, til den er blank, hvorefter den stilles til hævning, til den er dobbelt så stor.

Den udrulles da i tre runde plader, der deles i 8 stykker hver. Rulles sammen til horn.

Bages i ovnen ved 220 grader ca. 20 minutter.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.