søndag

FINE NORSKE MUFFINS

Fine norske muffins med fyld af fintskåren frugt er meget lækre til en kop kaffe eller the.

Kagerne, der bliver ca. 20 stk. af portionen, bages i smurte linseforme eller rigtige muffinsforme.

Opskrift : Richardt Oest-Larsen 1966



FINE NORSKE MUFFINS

dej

125 g margarine, blødgjort
125 g sukker
2 æg
125 g mel
3/4 tsk. bagepulver
3 spsk. appelsinskal, rosiner eller korender eller lignende

Den blødgjorte margarine røres hvidt med sukkeret og æggene tilsættes, ét ad gangen. Mel og bagepulver sigtes i og dejen røres sammen.
Den fintskårne frugt kommes i dejen, der hældes i smurte linseforme.

Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Spise med mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.