fredag

KRONINGSKAGER

Kroningskager, små lækre kager , bagt i små forme. Dejen tilsættes korender, appelsinskal og nogle citrondråber til at give smag.

Disse kager er meget hurtige at røre sammen og gør sig færdige i ovnen i løbet af 15- 20 minutter. Fine til en god kop kaffe.

Opskrift : Henriette Schønberg Erken 1946



KRONINGSKAGER

120 g smør
120 g sukker
120 g korender
60 g appelsinskal
175 g hvedemel
3 citrondråber
3 æg
1/2 tsk. bagepulver

Smør og sukker røres hvidt. Æggene og det sigtede mel tilsættes skiftevis. Nu kommes de vaskede korender, den i ganske fine strimler skårne appelsinskal, citrondråberne, samt bagepulveret, udrørt i lidt af melet, i.

Dejen fordeles i små, smurte forme, bages lyse gulbrune i middelvarm ovn, ca. 200 grader i 15 -20 minutter.


Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.