mandag

KOKOS-MAZARINER

Dejlige kokos-mazariner, bagt i linseforme, gode at have, når nogen melder deres ankomst.

Kokos-mazariner kan pyntes på forskellig vis med flormelis, romglasur eller chokoladeglasur.

Opskrift : Lilian Kaufmann



KOKOS-MAZARINER

Dej

125 g mel
100 g smør
40 g melis
1 æggeblomme

fyld

75 g kokosmel
150 g melis
2 æg
1 æggehvide
2 spsk. piskefløde

Hak fedtstof og mel sammen i et kagefad til en grynet masse. Bland sukkeret i og tilsæt æggeblommen. Arbejd dejen hurtigt sammen med en ske. Dejen stilles til afkøling en halv times tid.

Til fyldet piskes æg, æggehvide, fløde og sukker godt sammen og kokosmelet røres i.

Dejen rulles ud i en pølse, der deles i 15-16 stykker. Et tilsvarende antal linseforme beklædes med en portion dej. Fyld kokosmassen i formene og stil formene på en bageplade.

Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Lad kagerne svale lidt af, før de tages ud af formene o g køles helt af på en bagerist.
Drys med flormelis eller læg glasur på.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.