mandag

SMÅ SANDKAGER

Ældre opskrifter på småkager er utallige, så det kan være svært at vælge, da de alle er dejlige.

Her bager vi små sandkager, som navnet er og skal der gøres lidt ekstra ud af dem, kan de drysses med skårne mandler.

Opskrift : Grethe Kragsberger 1952


SMÅ SANDKAGER

180 g smør eller margarine
125 g melis
1 æg
125 g hvedemel
125 g kartoffelmel
1/4 tsk. Hjortetaksalt

Smør eller margarine blødgøres, røres hvidt med melis og ægget tilsættes. Heri sigtes de to slags mel hjortetaksalt.

Dejen sættes på velsmurt plade i små klatter med en teske. Kagerne kan strøs med skårne mandler før de sættes i ovnen, hvis man syntes.
Bages lysebrune i ovnen ved god varme i 8-10 minutter.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.