onsdag

CHOKOLADEKRANS

Chokoladekrans, overtrukket med chokolade og pyntet med valnøddekerner, er endnu en af utallige dejlige chokoladekager, gennem tiden. Denne kage er meget lækker med lidt kaffe i dejen.

Opskrift : Yvonne Sensoli 1968



CHOKOLADEKRANS

dej

1 1/2 dl fløde
1/2 dl stærk kaffe
55 g kakao
150 g sukker
150 g smør / margarine
2 æg
250 g mel
1 1/2 tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker

pynt

150 g overtrækschokolade
valnøddekerner

Kog fløde, kaffe, kakao og 1 dl af sukkeret i en tykbundet gryde og lad det afkøle.
Rør fedtstoffet med resten af sukkeret. Kom æggene i, ét ad gangen. Tilsæt til sidst ,mel, bagepulver, vaniljesukker og den afkølede chokolademasse. Kom dejen i en smurt randform.

Bages i ovnen ved 170 grader i ca. 45 minutter.

Lad kagen afkøle og glaser den med den smeltede overtrækschokolade og valnøddekernerne.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.