fredag

ROSENMUND

Gamle, spændende kager er disse rosenmund, der er dej, sprøjtet gennem stjernetylle i lange stykker, som snos til en rund kage. I midten lægges lidt gelé eller syltetøj.

Opskrift : Nina Leerhøy 1956



ROSENMUND

dej

200 g smør
2 1/2 spsk. sukker
200 g hvedemel

gelé eller syltetøj

Rør smør og sukker, til det er let og luftigt og indarbejd derefter melet i massen.

Sprøjt dejen ud gennem en grov spids, formet som en stjerne og del den udsprøjtede dej i ca. 6 cm lange stykker. Sno stykkerne i spiral til en rund kage. Læg lidt syltetøj eller gelé i midten.

Bag kagerne i middelvarm (225 grader) ovn i 8 - 10 minutter.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.