mandag

CALIFORNISK ÆBLEPIE

Californisk æblepie er noget af det nemmeste at lave og står man lige med 4 æbler, der trænger til at blive spist, er her en god mulighed for det.

Æblerne kommes i dejen, der bager færdig i ovnen. Serveres varm, allerhelst med koldt flødeskum til.

Opskrift : Hanna Jacobsen 1965



CALIFORNISK ÆBLEPIE

3 æg
100 g sukker
1 spsk. mel
1 tsk. bagepulver
4 store æbler

Æg og sukker piskes til luftig æggesnaps, mel og bagepulver blandes og vendes i.

Æblerne skrælles og skæres i små terninger og blandes i dejen, der hældes i et velsmurt, ildfast fad.

Bages i ovnen ved 225 grader i 25 minutter.

Servér pien varm med koldt flødeskum til.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.