mandag

JUM-JUM-KAGE

Jum-jum-kage er uhyre nem at lave og så smager den dejligt. Dejen, der tilberedes med stærk kaffe, rosiner, kanel og nelliker, kan mageligt laves, medens ovnen varmer op.

Opskrift : Else Algreen 1964



JUM-JUM-KAGE

3 dl stærk kaffe
2 dl rosiner
1 tsk. kanel
1/2 tsk. nelliker
1/2 tsk. salt
3 dl sukker
50 g smør eller margarine
2 tsk. vaniljesukker
4 dl mel
1 tsk. natron

Bland kaffe, rosiner, kanel, nelliker, salt, sukker og fedtstof i en gryde og lad blandingen koge i 3 minutter. Lad den afsvale. Bland melet med vaniljesukker og natron og rør det i massen.

Hæld dejen i en stor smurt og raspdrysset randform.

Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 35 minutter.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.