fredag

RUNDETÅRNSKAGER

Skønne chokolademedaljer, lagt sammen med appelsinsmørcreme, drysset med flormelis og pyntet med et rødt cocktailbær.

Bundene, der kan opbevares i kagekasse, tages op og lægges sammen umiddelbart før de serveres til en god kop kaffe.

Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1963



RUNDETÅRNSKAGER

dej

225 g mel
175 g smør eller margarine
50 g florsukker
2 spsk. kakao

creme

75 g smør
75 g florsukker
2 spsk. appelsinmarmelade
revet skal af 1 appelsin
1 æg

pynt

florsukker
røde cocktailbær

Smørret hakkes ud i melet, florsukker og kakao tilsættes og dejen æltes sammen. Rulles ud og udstikkes til medaljer.

Bages i ovnen ved 225 grader i 4-5 minutter.

Kagerne lægges kort før brugen sammen tre og tre med cremen, hvortil alt er rørt blødt. Sigt flormelis over og sæt et rødt cocktailbær i midten af hver kage.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.