lørdag

HERREGÅRDSKAGE

En bradepande fuld af dejlig skærekage er dejligt at have, både til familien og skulle nogle dukke uventet op.

En gammeldags herregårdskage er en lys skærekage med kokosmarengs på toppen.

Opskrift : Amo



HERREGÅRDSKAGE

dej

400 g hvedemel
250 g smør eller margarine
300 g sukker
3 æggeblommer
1 tsk. bagepulver
ca. 2 1/2 dl mælk

kokosmasse

3 æggehvider
250 g flormelis
125 g kokosmel

Blødgør fedtstoffet og rør det godt sammen med sukkeret til det er hvidt. Rør æggeblommerne i én ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver sammen og kom det i smørblandingen. Tilsæt mælk og rør dejen sammen.

Dejen kommes i en smurt bradepande.

Kagen bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter midt i en forvarmet ovn.

Pisk æggehviderne stive og rør flormelis og kokosmel i. Smør kokosblandingen ud på kagen og sæt bradepanden tilbage i ovnen. Bages yderligere ca. 20 minutter ved 150 grader.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.