Bundene kan bages tørre eller de kan bages bløde og seje. Det afhænger af bagetiden og hvordan man ønsker dem.
Opskrift : Grete Kragsberger 1952
MARENGSBUNDE MED FLØDE OG FRUGT
marengsdej
3 æggehvider
3 tsk. eddike
150 g melis
Æggehviderne piskes meget stive, tilsæt eddiken og det halve melis. Pisk igen til massen er sejt og tyk.
Rør resten af melissen i med en ske og det er så tykt at bunden på skålen kan vendes i vejret.
Dejen smøres i to runde cirkler ud på en velsmurt plade.
Bages i ovnen ved svag varme ca. 1/2-3/4 time.
Skal bundene være bløde og seje bages de kun i 20 minutter.
Læg de afkølede bunde sammen med flødeskum og revet æble eller anden frugt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.