mandag

PALACEKAGE

En god og nem rørekage er altid sagen, når der skal findes på. Denne enkle kage med korender, syltet pomeransskal og appelsinessens er både hurtig og nem.

Det er en bagepulverkage, hvorfor den bør spises samme dag, den er bagt.

Opskrift : Frøken Jensen 1936


PALACEKAGE

250 g margarine
250 g melis
4 æg
125 g kore3nder
50 g syltet pomeransskal
appelsinessens
750 g hvedemel
3 tsk. bagepulver

Margarine og sukker røres til salve sammen med de hele æg. Korender, småtskåret, syltet pomeransskal, lidt appelsinessens, mel, bagepulver og mælk røres i.

Dejen hældes i en smurt form og bages i ovnen ved 200 grader i ca. 1 1/4 time. Prøv med en strikkepind, om kagen er bagt.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.