søndag

JENNYS KAFFEBRØD

Ingen af os har godt af at spise kager hver dag, men mange har det sådan, at en smule sødt til kaffen må der til.

Det kan blot være en småkage, - og naturligvis hjemmebagt og en af de gode gammeldags og elskede slags. Så her er opskriften på Jennys kaffebrød, lige til kagedåsen.

Jennys kaffebrød med smag af kardemomme er både dejlige og så er de hurtige at lave. Bages i stænger og skæres i skrå snitter, når de er bagt.

Der bliver ca. 100 stk. af portionen.

Opskrift : Tørsleffs Den blå Bagebog



JENNYS KAFFEBRØD

dej

3 æg
125 g sukker
125 g smeltet smør eller margarine
ca. 450 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. kardemomme

Til sukkerbrødsdejen piskes æg og sukker til sukkeret ikke knaser mere. Smeltet, afkølet smør røres i, mel bagepulver og kardemomme sigtes sammen og tilsættes.
Dejen æltes let igennem og trilles i fire tykke stænger. Stængerne rulles lidt flade med kagerullen og anbringes på en smurt plade. (bagepapir)

Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 5 minutter.

Stængerne snittes på skrå i små kaffebrød, der lægges tæt på smurte plader med den overskårne side op. De tørres ved 200 grader i ca. 15 minutter til de er sprøde og gyldne.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.