lørdag

SPRØDE KNÆKBRØD

Hjemmebagt sprød knækbrød med havregryn, græskarkerner, hørfrø og solsikkefrø, drysset med birkes, sesamfrø eller hørfrø efter eget ønske er dejligt. Med hensyn til opskriftens alder er jeg lidt på gyngende grund. Det skal nu ikke komme de dejlige knækbrød til skade.

De gyldne, sprøde skiver knækbrød er rigtig dejlige, belagt med en god ost til en varm kop vinterte.
Der bliver ca. 25 stk. af portionen.

Kilde : Oma
 

SPRØDE KNÆKBRØD

200 g hvedemel
1/4 dl olie
ca. 2 dl vand
50 g havregryn
50 g græskarkerner
50 g hørfrø
50 g solsikkefrø
1 tsk. bagepulver
1 1/2 tsk. salt

pynt

birkes, sesamfrø, solsikkefrø eller hørfrø

Alle ingredienser blandes sammen og æltes til en fast dej. Dejen deles i to lige store dele og rulles hver især meget tyndt ud på et stykke bagepapir. Skær dejen ud i firkanter med en skarp kniv.
Bagepapiret anbringes på plader og knækbrødet bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25 minutter til de er gyldne.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.