torsdag

GAMMELDAGS HAVREGRYNSMEDALJER

Gammeldags havregrynsmedaljer, lagt sammen med is, frisk frugt, creme eller flødeskum er skam en lækker mundfuld til en god kop kaffe.

Havregrynsbundene er bagt med farin, der giver dem en dejlig fyldig smag.

Ud over medaljestørrelse kan bundene også bages i to store bunde, der på sammen måde lægges sammen med fyld efter eget valg.

Opskrift : Ingeborg Suhr


GAMMELDAGS HAVREGRYNSBUNDE

dej

100 g havregryn
60 g farin
100 g smør eller margarine

Bland havregryn og farin i en skål. Smelt fedtstoffet i en lille gryde og hæld det varmt over blandingen, medens der røres med en gaffel.
Tryk den smuldrende dej ud på en smurt plade (bagepapir) til 2 ca. 1/2 cm tykke kagebunde eller i medaljer.

Bages i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter. Bundene afkøles og lægges først sammen lige inden serveringen.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.