tirsdag

HORN TIL HVERDAG

En kop kaffe med et lækkert stykke hjemmebag til og bunden er lagt for en hyggelig stund med familie eller venner.

Kaffebrødet bager vi selv og som altid her på siden efter de gamle opskrifter.

Hvis dejen tilsættes mere margarine, får vi nogle finere horn.
Hornene er fyldt med syltetøj og drysset med groft sukker.

Opskrift : Richardt Oest-Larsen 1966
 

HORN TIL HVERDAG

1/2 kg mel
50 g sukker
50 g margarine
35 g gær
2 1/2 dl mælk

fyld

syltetøj

væde til pensling
groft sukker

Margarinen smeltes, mælken varmes heri. Må kun blive lunkent. Gæren udrøres med 1 tsk. ag sukkeret og den fingerlunkne mælk. Mel og sukker sigtes i og dejen slås til den er blank. Den hæver til det dobbelte, æltes og udrulles i cirkler på størrelse med en lagkageform. Cirklerne deles i 8 trkanter og 1 tsk. fyld lægges på foroven og dejen rulles mod spidsen. Efterhæves, pensles og drysses med sukker.

Hornene lægges på smurt plade (bagepapir) med spidsen ned mod pladen og de skal være buede.

Bages i ovnen ved 200-225 grader i ca. 15 minutter.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.