lørdag

KIRSTENS CHOKOLADEKAGE

Kirstens chokoladekage, endnu en skøn chokoladekage, bagt i form, smurt over med kakaomasse og pyntet med smuttede mandler.

Opskriften har ligget i en gammel kogebog. Det er umuligt at afgøre alder og oprindelse, men god er den.



KIRSTENS CHOKOLADEKAGE

dej

2 æg
300 g melis
1,5 dl mælk
100 g smør
150 g mel
2 strøgne tsk. bagepulver
4 spsk. kakao
1 spsk. Vanilla

overtræk

50 g smør
1 dl fløde
2 spsk. melis
2 tsk. mel
3 spsk. kakao

Det hele koges op under piskning.

Til dejen piskes melis og æg skummende, smør og mælk koges op og hældes varmt i æggemassen, hvorefter mel, bagepulver, kakao og Vanilla forsigtigt blandes i.
Dejen hældes i en velsmurt form.

Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.