Brug eventuelt flere farver glasur, det ser festligt ud på et fad.
PARISERKAGER
dej
2æg
100 g sukker
80 g mel
1 tsk. bagepulver
fyld
Æblemos eller gelé
glasur
200 g florsukker
vand
grøn eller rød frugtfarve eller kakao
Pisk æg og sukker skummende, tilsæt mel, blandet med bagepulver.
Smør dejen ud på et smurt smørrebrødspapirs (bagepapir) til en aflang kage og bag den ved god varme.
Vend kagen ud på et sukkerstrøet papir og lad den afkøle. kagen kan også bages i en aflang brødform, som er godt smurt og strøet med rasp.
Er kagen bagt på papir, skæres den i firkantede småstykker. Er den derimod bagt i en form, skæres den i skiver, som atter skæres i små firkanter. Disse sammenlægges to og to med æblemos eller gelé, lægges på bagerist og glaseres.
Halvdelen af kagerne kan f.eks. smøres med hvid og halvdelen med rød glasur. Når glasuren er stivnet, er kagerne færdige.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.