lørdag

BITSCH'S BANANKAGE

Er bananer et hit, er denne gammeldags banankage fra først i 80erne måske fristende. Kagen er krydret med nelliker, kanel og ingefær og fyldt med banan, og rosiner.

En fortrinlig måde, at få brugt godt modne bananer på.

Det er en velsmagende og god kage, til en kop kaffe, når trangen melder sig.

Opskrift : Sigrid Fugl


BITSCH'S BANANKAGE

dej

150 g smør
250 g sukker
4 æg
250 g hvedemel
2 tsk. stødte nelliker
2 tsk. kanel
1 tsk. stødt ingefær
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
reven skal af 1 citron
4 godt modne bananer
1 dl hakkede rosiner
saft af 1/2 citron

Til dejen røres smør og sukker smidigt. Rør æggene i, ét ad gangen.
Bland mel med nelliker, kanel, ingefær, bagepulver, natron og reven citronskal og rør det i.

Mos bananerne med en gaffel. Bland rosiner og citronsaft i og rør det i dejen.

Hæld dejen i en smurt springform. Bag kagen i forvarmet ovn på nederste rille ved 180 grader i ca. 45 minutter.

Lad kagen køle af til den er lunken, før den tages ud af formen.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.