mandag

TYRKISK FRUGTKAGE

Tyrkisk frugtkage med fersken eller abrikos bages i ovnen i et ildfast fad og spises lunken med kold flødeskum.

Frugterne er udmærket fra dåse og så er det nemt.

Opskrift : Marianne Stürup 1971


TYRKISK FRUGTKAGE

dej

120 g sukker
120 g margarine
200 g mel
2 æg
1 1/2 dl mælk
2 tsk. bagepulver

1 stor dåse ferskner eller abrikoser

3 dl piskefløde

Et aflangt, ildfast fad smøres med margarine. Frugten fordeles i bunden. Abrikoser er bedst med skindet fjernet.

Til dejen røres margarinen med sukkeret, æg og mælk tilsættes og derefter mel og bagepulver. Denne dej hældes over frugten og bages ved 175 grader i 35 minutter.

Tyrkisk frugtkage serveres lunken med koldt flødeskum.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.