Frugterne er udmærket fra dåse og så er det nemt.
Opskrift : Marianne Stürup 1971
TYRKISK FRUGTKAGE
dej
120 g sukker
120 g margarine
200 g mel
2 æg
1 1/2 dl mælk
2 tsk. bagepulver
1 stor dåse ferskner eller abrikoser
3 dl piskefløde
Et aflangt, ildfast fad smøres med margarine. Frugten fordeles i bunden. Abrikoser er bedst med skindet fjernet.
Til dejen røres margarinen med sukkeret, æg og mælk tilsættes og derefter mel og bagepulver. Denne dej hældes over frugten og bages ved 175 grader i 35 minutter.
Tyrkisk frugtkage serveres lunken med koldt flødeskum.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.