Kagen serveres straks, den kommer ud af ovnen med iskoldt flødeskum og hindbærsyltetøj eller med frugtkompot til.
Opskrift : Jens Eilertzen
TOT-FAIT
100 g sukker
100 g mel
3 æggeblommer
2 æggehvider
1/2 dl mælk
80 g smeltet smør
1 knsp. salt
100 g syltede orangeskaller
Sæt ovnen på 210 grader. Sukker og æggeblommer piskes og melet tilsættes lidt efter lidt. Mælken tilsættes, derefter det smeltede smør og saltet. Rør godt.
Hak de syltede orangeskaller groft og kom dem i dejen. Pisk hviderne meget stive og fold dem i dejen.
Hæld dejen i et smurt ildfast fad og bag kagen i ca. En halv time.
Server straks kagen med iskoldt flødeskum og syltetøj eller en frugtmos.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.