Petit fours med chokolade, små lækre mundfulde til december sammenkomster. Kagerne drysses med flormelis, tilsat vanilje og pyntes med et rødt cocktailbær.
Opskrift : Else Vinkel 1956
NEMME PETIT FOURS MED CHOKOLADE
115 g smør
125 g sukker
3 - 5 tsk. kakao
2 æg
1/2 dl fløde eller mælk
1/2 tsk. bagepulver
80 g hvedemel
Smør og drys formene med mel eller rasp.
Rør smør og sukker hvidt og porøst. Tilsæt kakaoen og ét æg ad gangen. Rør dejen endnu nogen tid. Tilsæt derefter fløden eller mælken, melet eller bagepulveret. Fyld formene 3/4 med dej.
Bag kagerne ved middelvarme (200 - 225 grader). Slå dem ud af formene. Drys med flormelis, tilsat lidt vaniljesukker. Pynt hver kagemed et rødt cocktailbær.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.