Små, fine julesmåkager af kransekagemasse med reven appelsinskal og appelsinsaft, overtrukket med chokolade og pyntet med halve cocktailbær eller strimlet appelsinskal, må da ikke mangle på julens kageborde.
Det er nemme kager at fremstille, så er det blot et spørgsmål, om de kan vare lige til jul. Måske er det en god idé, at vente til vi nærmer os.
VISITKAGER
dej
1/2 kg kransekagemasse
1 appelsin
æggehvider
glasur
200 g overtrækschokolade
1 syltet appelsinskal
røde og grønne cocktailbær
Bland kransekagemassen med reven appelsinskal og appelsinsaft. Ælt dejen op med upiskede æggehvider til den er smidig. Form dejen til en pølse, der trykkes kantet og skær den i firkanter.
Sæt kagerne i ovnen ved 225 grader og bag dem svagt gyldne. Afkøl kagerne og smelt chokoladen.
Dyp kagerne i chokoladen og pynt dem med halve cocktailbær eller strimlet appelsinskal.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.