mandag

BISCOTTI MED CHOKOLADE OG CITRON

En enkelt traditionel italiensk julekage, er det nu rart at få plads til. Som nu de klassiske biscotti, der er dejlige at dyppe i et glas hedvin.

Opskrift : Dr. Oetker



BISCOTTI MED CHOKOLADE OG CITRON

dej

50 g blødt smør
125 g sukker
1 tsk. citronekstrakt
175 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
50 g majsmel
2 æg
50 g hakkede mandler
1 pose chokolade chips

Pisk smør, sukker og citronekstrakt sammen. Rør sigtet hvedemel, bagepulver og majsmel i massen. Pisk æggene let sammen og rør dem i. Vend til sidst de hakkede mandler og chokoladechips i dejen.

Del dejen og tril to pølser på ca. 25 cm. læg dem på en bageplade, beklædt med bagepapir med god afstand til hinanden. Tryk pølserne flade, så hver er ca. 5 cm i bredden.

Kagerne bages i ovnen ved 160 grader i ca. 20 minutter.

Afkøl nu stængerne på en bagerist i 20-25 minutter. Skær de lune kagestænger i 2 cm brede stykker og læg dem på bagepladen med lidt mellemrum til hver.
Kagerne bages yderligere i 15 minutter.

Afkøl på en bagerist.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.