En god fugtig kage på grund af marmelade og vin i dejen.
Kagen bages i aflang form (1 1/4 liter).
Opskrift : Lotte Haveman 1965
HOMECAKE
125 g margarine
125 g sukker
3 æg
125 g mel
50 g rosiner
60 g korender
25 g finthakkede mandler
30 g finthakket sukat
2 spsk. appelsin- eller abrikosmarmelade
2 spsk. sherry eller frugtvin
Margarine og sukker røres godt. Æggene tilsættes ét ad gangen. Melet blandes med rosiner, korender, finthakkede mandler, fintskåret sukat og det hele røres i dejen skiftevis med appelsinmarmelade og vin.
Dejen hældes i en velsmurt, raspdrysset form og bages ved 175 grader i ca. 1 time.
Spise med mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.