Noget sødt og godt må til i pinsen, som nu f.eks. denne meget nemme krummepie, der kan fyldes med rabarber, bær eller anden slags frugt efter smag.
Den færdige pie serveres med creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis til en god kop kaffe eller som dessert efter et godt måltid.
Opskrift : Ingeborg Suhr
KRUMMEPIE
dej
60 g hvedemel
60 g grahamsmel
100 g smør eller margarine
1 spsk. sukker
500 g rabarber eller bær
1/2 - 1 dl sukker
Smuldr mel, fedtstof og sukker i en skål til blandingen bliver grynet, men ikke sammenhængende.
Skær rabarber i mindre stykker. Læg frugten i bunden af et lavt, smurt ovnfast fad. Drys med sukker. Strø dejen over.
Sæt fadet midt i ovnen på en rist ved 225 grader i ca. 20 minutter.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.