Gammeldags grahamsscones, serveret smurt med smør og marmelade til, er nu dejligt. - Og hvor er det hurtigt og nemt at sætte lidt nybagt på bordet.
Der bliver 8 stk. af portionen.
Opskrift : Else Algreen 1964
GAMMELDAGS GRAHAMSSCONES
dej
150 g grahamsmel
125 g hvedemel
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
50 g smør eller margarine
2 dl mælk
Bland alle tørre dele og findel fedtstoffet i blandingen. Tilsæt mælken og ælt dejen hurtigt sammen. Del den i 2 dele. Bred hver del ud på smurt plade, som en stor, ret tyk, rund kage.
Prik kagerne med en gaffel og skær dem korsvis i 4 dele.
Bages i ovnen ved 250 grader ca. 15 minutter.
Servér dem varme med smør og syltetøj.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.